Program: Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Jacuzzi – Unic importator in Romania

Modele Jacuzzi – disponibile pe stocExpuse in showroom-ul din Baia Mare - Unic importator in Romania Passion SPA (Olanda)

jacuzzi felicity

Jacuzzi Felicity

Dimensiune(LxWxH): 213x213x91cm

Locuri: 4

Capacitate: 1490litri

jacuzzi_solace

Jacuzzi Solace

Dimensiune(LxWxH): 213x213x91cm

Locuri: 4

Capacitate: 1470litri

jacuzzi_rewind

Jacuzzi Rewind

Dimensiune(LxWxH): 204x204x90cm

Locuri: 7

Capacitate: 1300litri

jacuzzi_serene_2

Jacuzzi Serene 2

Dimensiune(LxWxH): 210x110x79cm

Locuri: 2

Capacitate: 790litri

Galerie Jacuzzi – Passion SPAIntra in galeria foto si vezi modelele noastre de jacuzzi de exterior

CERE OFERTA DE PRETSuna acum la 0741 327 333 sau completeaza formularul

  Apa perfecta, masaj desavarsit si design premium – Passion Spa 

  Fara rabat de calitate

  Fiecare jacuzzi iti aduce o varietate de caracteristici de masaj – pentru cea mai bună soluție de hidroterapie! Prin ani de experiență și strânsă cooperare cu kinetoterapeuții, Passion Spas Olanda a conceput o varietate de experiențe de masaj, unice pentru tine!

  Confort personal

  Fiecare detaliu al unui jacuzzi contribuie la confortul tau și creează cea mai bună experiență de relaxare. Liniile plăcute ale carcasei SPA sunt atât atractive, cât și funcționale, oferind pozitii strategice pentru iluminat, jeturi și alte functii.

  O apa perfecta

  Sistemul de filtrare curata automat apa din jacuzzi pentru o strălucire fara repros. Poti alege chiar si un sistem autonom de purificare a apei, ce combina natural UV și ozon pentru a va asigura că apa din jacuzzi este sigură și curată, pentru bucuria ta si a celor dragi.

  Fabricat cu precizie

  Aceste modele de jacuzii sunt construite cu o structură de rezistenta tratată sub presiune, ce ofera o liniște sufletească și o performanță de lungă durată. Spa-urile Passion sunt realizate cu un cabinet care nu necesită întreținere, fiind fixat perfect pe structura de susținere tratată sub presiune.

  Cu grija fata de planeta

  Doar spumă poliuretanica este folosita pentru a maximiza reținerea căldurii și pentru a minimiza consumul de energie. Spa-urile Passion dispun de un încălzitor electric în combinație cu un încălzitor special cu frecare (Hybrid Technology™) care generează căldură prin perturbarea mișcării moleculei de apă. Încălzitorul cu frecare produce căldură liberă care este generată din viteza și mișcarea apei. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de beneficiile apei fierbinți și ale masajului plăcut, economisind în același timp bani și protejand mediul înconjurător.

  Protecție pentru tine

  La Passion Spas vei gasi jacuzzi-uri grozave si clienti de …lunga durata. Dorinta noastra? Sa fiți fericiti cu jacuzzi-ul ales astăzi, mâine și în viitor. Experiența Passion Spas garanteaza spa-uri grozave, avand doar cele mai bune componente.